keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

murrr

Tänään tulee lyhyt postaus, koska olen toooodella väsynyt, kun eräät tekstaili ja soitteli minulle seittemältä aamulla. Mutta kuitenkin.
Tänään aamulla tallille aikaisin (siinä yhdentoista aikaaan :D) ja ensiksi juoksuttaen. Nonni, ja mitäs sieltä löytyikään. W ontui. Siinä vaiheessa lensi muutama parikymmentä kirosanaa suusta ja sitten juoksuttelin siinä hetkisen. Kävin välillä tallissa laittamassa Wn selkään lämpölinimenttiä josko olis auttanut mutta ei. Heitin suitset sitten päähän ja itse hyppäsin selkään ja lähdimme maastokävelylle.
Menimme hiekkatielle joka oli sulanut, siellä sitten katselimme maisemia ja annoin ukkelin syödä vihreetä sieltä missä sitä jo oli.
Takaisin tallille ja sitten kouluun. Opettajan ilme oli näkemisen arvoinen kun yhtäkkiä pöllähdin tunnille, ilmoitin hälle että reksi antoi luvan jatkaa ja istuin paikalleni.

Koulun jälkeen sitten äkkiä kotio ja nuhanen noka kohti porvoota. Kävimme siis tosiaan kattomassa erästä tammulia ja ratsastin nyt sitten sitä siinä. Meni todella kivasti ja rakastuin askeleisiin ja siihen miten mammatamma kuunteli apuja. Lauantaina sitten vielä hyppäämään, niin saas nähä tuleeko vaiko eikö tule. Toivotaan parasta, ja positiivisella mielellä liikutaan. Valot näyttää vihreää, toisella puolella taas keltaista erään herran kohdalla.
Onneksi huomenna hieroja niin saadaan vähän tietoja jälleen.
Huomiseen.

2 kommenttia: