torstai 7. huhtikuuta 2011

sataa sataa ropisee pilipilipom

Aika masentava ilma ollut koko päivän. Aamulla aikasin koululle tekemään kemian koetta, pitkä kemia <3 ja sitten sieltä kotio. Aluksi piti mennä suoraan tallille mutta oli niiiin masentava ilma että ei pystynyt. Joten kotona sitten aloin järjestelemään uutta kisakalenteria. Kun kansallinen lupakin on saatu niin koko kisakalenteri meni uusiksi. Seuraavat kisat näillä näkymin ovat lauantaina 9.4. Tuomarinkylässä luokat 100cm & 110cm.
Sitten kisoista tulee taas pieni tauko ja sitten 24.4. olisi aluekisat olisko nyt ollut keravalla (?).

Eilen tehtiin poitsun kanssa kouluvääntöjä, vähän askeleen pidennystä käynnissä ja ravissa. Laukkaa ei otettu niinkään paljoa, koska oli ollut kaksi vapaapäivää, eli oltiin oltu vain maastossa. Poika otti hyvin ravissa pidennyksiä joten jätettiin siihen ja tehtiin paljon taivutuksia ja väistöjä. Oikeaan suuntaan oli vähän ruosteessa mutta kyllä sekin alkoi lopulta onnistua.

Tänään sitten mentiin taas koulua. Otettiin mukaan ravipuomeja, välit olivat reilut 1,20m joten askeleenkin täytyi venyä. Aluksi poju ei tajunnut että mitä nyt haettiin ja nosti laukan puomien välillä, oli sitten huvittavaa tulla todella lyhyessä laukassa ravipuomeja. Ei kannata kokeilla. Lopuksi otettiin sitten vastalaukkoja, ne sujuivat hyvin, mutta sitten laukanvaihdoissa alkoi tulla erimielisyyksiä. Jouduimme pariinkin otteeseen peruutella ja ottaa eteenpäin. Piti myös purra moneen otteeseen hampaita yhteen etten olisi menettänyt hermoja. Ihan varmasti suurena syynä oli masentava ilma, sillä melkein aina on jäänyt hyvä mieli, tänään sitä olisi todella kaivannut. Osa syy on sitten myös se että jäänyt vähän yöunia väliin koeviikon takia, mutta onneksi on enää yksi koe jäljellä ja se on espanja ja sekin vasta tiistaina. Joten aikaa on runsaasti, myös nukkua. 
Huomenna ei kyllä nukuta sillä aamulla on Robbyn estevalkku, saas nähä miten menee kun pojulla ollut melko paljon energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti