sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

kisat

Joops, eli eilen oltiin Tuomarinkylässä kisoissa ja täytyy sanoa että kisat venyivät tooodella myöhään. Meillä oli vika startti noin puolikymmenen illalla. Vaikka sen piti olla alunperin kahdeksalta.  Noh, tulin tallille ja kappaskappas ukkeli oli ulkona vaikka varta vasten olin pyytänyt aamuun jotta sais olla ulkona ees hetken, ku on kisat illalla, mutta ei niin ei.. Huono päivä alkoi tästä.

Meitä ennen oli tyttö sellaisella pilkullisella ponilla ja juuri viimeisellä esteellä rysäytti suoraan esteen sekaan. Poni potkas/osu naamaa ja käsiki tais murtua mitä nyt kuulin niiden juttuja. Poni juoksi Wallun luokse ja oli heti kaveria.
Noh, metrin rata meni niin ja noin. Kolme puomia alas, ukkeli ei kuunnellut siis yhtään ja meillä oli melkein koko radan ajan tahtojen taisto siitä kumpi päättää.

Toinen luokka siis alkoi melko myöhään. Verkassa ukkeli oli jo hieman parempi. Kuunteli nyt ehkä jo ehkä hieman enemmän. No, mentiin sitten radalle ja huomattiin että lähtöjärjestys oli muuttunut. Odoteltiin sitten vähän pidempään ja päästiin sitten vihdoinkin radalle. Radan ensimmäinen este meni ihan ok, sitten vähän liukasteltiin (syynä tähän oli että siellä oli ihan järkyttävä määrä joissakin kohti sitä pohja-ainetta) ja tämän takia ei saatu kunnolla kiihdytettyä tokalle esteelle ja se tuli alas. Sitten vähän kolauteltiin ja vielä vähän lisää. Sarja oli ihan älyttömän ahdas, molemmissa luokissa, kympissä sitä oli vielä lyhennetty. Perskele.

Vika este tuli vielä alas mutta myönnän että se oli aivan oma mokani sillä toin aivan liiiiiian lähelle. Toin myös muutamalle muullekkin ja tämän myötä ukkeli kolautteli. Mitä tästä opin ? - Älä tuo liian lähelle. Mutta kun miettii että ensimmäinen metrikymppi rata olin ihan tyytyväinen. Vaikkakin oli huono päivä ja myöhänen.


Tultiin sitten tallille, pettymys oli suuri. Karsina likainen, pläääh, no eikun siivoamaan. Onneksi tuttu juttu joten sujui nopsasti. Hepalle ruokaa ja sitten kotiin nukkumaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti