tiistai 26. huhtikuuta 2011

reenailua

Tänään oli aivan mahtavan lämmin päivä. Se vaan ei lähtenyt käyntiin oikein suunnitellulla tavalla. Aluksi bussi ajoi ohi eikä pysähtynyt pysäkillä. Lähdin sitten Itikseen kierteleen ja ostaa ruokaa ja lataa bussikorttia ja kaikkea oleellista.
No, meinasin sitten lentää kurssilta uloskun koululle saavuin, maikka kun on vähän mua vastaan näköjään ja hieman dementikkokin saattaa olla. Ainakin kun miettii että mitä olin juuri viikko sitten kysynyt tai sanonut. No mutta, onneksi meillä on reilu rehtori joka sitten oli sitä mieltä että kurssille vaan.

Lähdin tallille ja Emma oli tullut mua koululle vastaan joten menimme samaa matkaa.

Tallilla söimme ja otimme hetken aurinkoa, vaatteiden läpi. Menimme maneesiin ja siellä alkoi koulutuuppaus. W oli ihan ok, välillä tuntui että ajoittain ontui joten tulin alas ja juoksutin.
Ukkeli otti vas. takajalalla hetken lyhyempää askelta mutta kun W ravasi hetken alkoi selkälihakset rentoutuu ja jalatkin liikkuivat ilmavammin. Lopetettiin siihen ja hetki maastokäppäilyä maasta käsin.

Illalla pidin sitten vielä valmennustunnin serkulleni ja poni että tyttö menivät hyvin. Vaikkakin maneesissa oli ori ja poni (jolla siis serkkuni ratsasti) on tamma ja sillä tietysti on kiima.

Huomenna on sitten uusi päivä ja olisi tarkoitus mennä koeratsastamaan eräs tammuli. Saas nähä mitä siitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti