maanantai 25. huhtikuuta 2011

takaisin arkeen

Jepjep, eli nyt ollaan takaisin suomessa ja matka meni jokseenkin mukavasti. Mitä nyt tulin kipeeksi toka vikana iltana ja mursin peukaloni jolle ei suostuttu tekemään mitään mutta pikku juttuja. Voisin vaikka tässä postauksessa hieman kertoa matkastani lopuks, mutta aluksi heppaseni kuulumisia.

Torstaina Wallu ontui joten suunnitelmat meni aivan uusiksi. Pelkkää kävelyä koko viikko ja kengittäjä irrottamaan kenkä ja tarkistamaan onko kaviopaisetta. Ei onneksi löytynyt mutta haudetta jalkaan ja pari päivää ilman tarhailua. Onneksi ihanat avustajat auttoivat sillä välin kun en ollut suomessa, muuten olisimme olleet aikamoisessa liemessä.
Noh, onneksi viikko meni sitten loppujen lopuksi suht nopeasti ja pääsin itse hoivaamaan ukkeliani.
Ilma oli todella ihana kun lauantaina sitten menin tallille aamusta. Aurinko paistoi ja lumet olivat sulaneet niin paljon että kaikki näytti aivan erilaiselta.  Otimme poitsun kanssa aurinkoa ja samalla pesin sen hännän joka oli aika kurainen. Jopas alkoi kiiltää. :)

Samalla poitsu sai totutella taas vihreään ja lopulta kun ukkeli huomasi kuinka hyvää se oli, rohmusi se melkein minutkin kumoon. Samalla otimme iskän kanssa myös hokit pois, ettei tule uusia naarmuja niistä ja turhaan ne jalassa on ku ei jäätäkään ole missään.
Kävimme kävelemässä maastossa ja sitten ruokailemaan. Jouduin järjestelemään tallilla melkein kaikki uusiksi. Lähinnä ruokia laittamaan lisää, joku on nimittäin syönyt meidän ruokia. Taas.


Sitten putsailin vähän kamoja. Tai no enimmäkseen saappaat ja suitset. Olen putsannut kamoja nyt lähiakoina niin että olen laittanut vanhan ratsastushanskan käteen ja sitten sieni siihen käteen ja putsaamaan.
Eipähän ainakaan kädet kastu. ;)
Onneksi nyt ei ole vähään aikaan kamoja hävinnyt, mutta en silti vieläkään tuo tallille suurimpia osia kamoistamme jotka silloin haalin pois sieltä. Ties vaikka sitten häviäisivätkin jos sinne vien.

Tänään, sunnuntaina oli sitten loimien vuoro päästä pestäviksi. Aamupäivällä sitten koirulin kanssa ulos ja järjestelemään loimia telineisiin.
Otin samalla kuljetussuojat pestäviksi, olivat sen verran kuran vallassa, ajattelin että olisi ihan hyvä nekin nyt samalla huuhtasta ennen seuraavia kisoja.

Ensiksi painepesurilla suurimmat liat pois ja sitten vähän saippuaa (jotain appelsiinin tuoksuista) ja sitten uudestaan painepesurilla. Sitten kääntö ja sama uusiksi.
Voin kertoa että itsellänikin tuli melko kasteltu olo siinä vaiheessa kun koira lähti leikkimään vesiletkulla. Harmi että en saanut siiknä temmellyksen seassa otettua kuvaa. Jätin sitten loimet kuivumaan ja nokka kohti tallia. Poitsu oli ulkona fleecevuorellinen sadeloimi päällä. Ja ulkona oli +25 astetta. Äkkiä loimi pois ja hetkeksi talliin viilentymään. Sitten juoksutus ja askel oli puhdas. JEE!  Päästään taas treenailemaan.
Sen jälkeen lähdin taluttaen pojua maastoon ja annoin taas vähän syödä vihreetä pellon reunasta. Näytti melko tyytyväiseltä.

Nyt voisin pistää hieman kuvia lomareissusta ja jotain kivaa kerrottavaa kuvien kera siis.
Meri oli todella kaunis ja tosiaan hotelli oli aivan meren rannassa. Ihanasti pääsi pulahtamaan sinne ja sinne pulahti ihan mielellään varsinkin kun se oli tuon näköistä.
 Sitten pelasimme hieman lentopalloa. Jossa sitten mursin peukaloni.
Tapasimme myös aivan ihanan kisumirrin joka seurasi minua kaikkialle. Se myös tykkäsi kovasti poseerata.
Kävimme myös syömässä meksikolaisessa ravintolassa ja otimme kaikki buffet-aterian. Eli sai käydä niin monta kertaa hakemassa buffetista ruokaa kuin halusi.. Kävin liian monta kertaa ja tuo punainen kastike oli nimeltään hot salsa ja tuli kyllä todistettua että se todellakin oli hot salsaa. Meni sitten sen jälkeen pari lasillista limua ja vettä.
Päätin hankkia seuraavaksi kulkupeliksi tuollaisen. Ainakin ilmastointi pelaa.
Käytiin laittamassa kynnet ja ripset. Kynsistä tulik tuon näköiset ja ripsistä, no sellaiset jännät. 
Lösimme erään baarin jossa oli drinkeillä melkoisen häröt nimet. Valitettavasti kuvasta tuli hieman epäselvä.


Sitten jäkiruuaksi liekitettyjä tuoreita mansikoita. Oli hyviä.
Kotimatkalla oli sitten uusi-iso-lentokone jossa jokaisella oli oma tv. Oli sitten kotiin menomatkalla tekemistä. Tuli katsottua uusin karate kid ja ja ja jokin romanttinen komedia jonka nimeä en juuri muista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti