torstai 14. huhtikuuta 2011

kävelytystä ja pakkailua

Elikkäs eilen (keskiviikkona) ja tänään on sitten vain käppäilty pojun kanssa. Eilen siis ei ollut hyppytuntia mutta hyppäsin sitten Miran omalla hepalla Myyryllä.
Oli aika jännä tapaus, 20-vuotias papparainen mutta sitäkin innokkaampi. Kun sitten lopulta oikein kunnolla vetryi niin kyllä sitten sieltä selästä tultiin vähän vauhdikkaamminkin alas. Ekan kerran tulin jaloilteni ja toiselle kertaa tulin ihan selkä edellä. Oli sen verran rajuja pukkeja että en oikein pysynyt jokaisessa mukana. Eli tämän takia tulin sitten muutaman kerran alas.

Wallu oli tänään jo paljon parempi, eli vielä vähän arkoi takajalkaa mutta muuten ok. Käveltiin sitten siinä sellainen 45 minuuttia ja menin tosiaan ilman satulaa ja ilman suitsia. Eli pelkkä nahkariimu ja ohjat, syynä tähän että Wallu oli raspattu keskiviikkona 13.4. joten ei saanut kuolaimia käyttää. Kuunteli toooooodella hyvin.

Huomenna olisi sitten tarkoitus lähteä Kyprokselle. Herätys on siinä kello neljän aikaa aamulla eli saas nähä kannattaako ollenkaan mennä nukkumaan.
Nyt on myös muutama päivä pkkailtu oikein ahkerasti ja mietitty pää puhki että mitä sitä ottais mukaa.  Laukkuni näytti muutama päivä sitten tältä ;
 
 Tänään se näytti jo melkein tältä;


Nyt pitää vain koittaa sitten mahduttaa kaikki ostokset sinne. Mutta en tule päivittelemään noin viikkoon, mutta sen jälkeen sitten taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti