lauantai 19. maaliskuuta 2011

Aluevalmennuskatsaus

Oltiin tänään sitten poitsun kanssa aluekatsauksissa ja huomenna jatkuu. Tänään Wallu oli sûûûûperhyvä ja meni todella mukavasti. Teppokin kehui poitsua. :) Teppo sanoi myös poitsua "jaloksi hevoseksi". :))

puomi = pinkki  musta/vihreä = este
Mentiin tänään aluksi puomeja. Ensiksi ravissa mentiin pitkällä sivulla melko hyvässä temmossa jonka jälkeen piti tehdä huolelliset tiet joista jatkettiin lyhyellä sivulla oleville puomeille, yksi raviaskel puomien väliin ja sitten "normaalisti yksi jalka väliin".
Sitten otettiin laukkaa. Pitkällä sivulla (tässä kuvassa oik. puoli) otettiin hieman eteen ja tempoa vaihdeltiin kevyessä istunnassa.
Puomien väliin piti saada niin monta askelta kuin vain sai mutta askelien piti olla hyviä ja aktiivisia.
Sen jälkeen mentiin sarjaa, oli puomi - pysty - okseri.
Wallu meni todella kivasti ja oli toooooooodella rentona koko ajan. Lopuksi vähän innostui liikaakin mutta pysyi käsissä. :)
Sarjan jälkeen otimme mukaan vielä pystyn päädyssä ja toisen pystyn heti perään ( eli oik. puolimmaiset pystyt).
Tulimme muutaman kerran molemmille pystyille vähän liian huonosti joten piti lähteä vähän kaukaa ja sitten liidettiin. Mutta ei pudotettu yhtään.. :) Eikä kyllä tullut kieltojakaan.
Otimme tämän harjoituksen jälkeen vielä mukaan vihreän okserin. Eli meillä oli pienimuotoinen rata; 1. okseri (ylin) sen jälkeen 2. ristikko, 3. vihreä okseri, 4. pysty (alin), 5. ristikko, 6. okseri, 7. pysty vinoon...
Kun tämä harjoitus oli tehty otettiin vielä pari kertaa vihreä okseri yksittäisenä joka oli lopuksi noin 110cm ja melko leveä.
Wallu oli koko valmennuksen ajan todella hyvä ja sen jälkeen saikin pooookanoita. :)
Kun kotiin tultiin niin lunta satoi aika paljon mutta onneksi on nelivetoauto niin hyvin kulki. :)

Nelli, Zigge ja Jenna oli melkein heti meidän jälkeen tallitiellä vetänyt poikittain trailerin kanssa :/ mutta onneksi se saatiin hinattua pois ja Zigge oli kiltti poika. Jessicallaki oli mennyt todella hyvin Viuhdin kanssa kisoissa, goooood luck vaaa :)..

Huomenna taas aamusta heti liikkeellee noin klo 6 tallille ja turpa kohti Tuusulaa. :) Tällä kertaa onneksi Wallu meni nätisti trailerii, toivottavasti myös huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti