sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Maastokäppäilyä

Tänään oli sitten vapaapäivä, eli maastoon piti lähteä.
Kävin ensin katsomassa Emman ja Vilman koulukisoja ja ne menivät hyvin. :))  Mutta piru että ulkona oli kylmä. Lastattiin Ville sitten traikkuun ja lähdettiin kotitallille. Onneksi ei mennyt kuin 5 minuuttia niin oltiin jo perillä.

Wallu oli sitten ulkona ja mutusteli siellä heinää, no annoin sen olla siellä vielä ja menin tekemäänn ruokia sun muuta. Ruuat tehtyä hain sitten pojun sisälle ja kun laiska olin niin otin ulkoloimen pois ja heitin vain suitset ja suojat hepalle päälle ja matkustin tallista ulos. Poju osoitti että hällä oli vähän ylimääräistä energiaa joten menimme ensin maneesiin vähän kouluymypröitä tekemään kaikissa askelllajeissa. Noin puolen tunnin päästä menimme sitten loppukäynnit maastoon ja oli mukavaa mennä ilmansatulaa vain villaloimi ja suitset ymsymsyms. :)
Kun aurinkokin vielä paistoi ja linnut lauloi ja puut ikävästi narisivat joita poju sitten vähän hätkähteli mutta kaikkiaan oli mukavaa. Farkut olisivat kyllä voineet olla  toiset housut ja paksumpi takki olis ollu ihan jees, mutta ajattelin että se kesä jo saapuis.

Laitoin pojun sitten pihalle ja äiskä ja iskä jo hakivatkin minut tallilta, tänään kun oli perheillallinen sen kunniaksi että imuroin oman valtakuntani + yläkerran. :)))

Tässä vielä video ehon tallilta 90cm, laitan metrin radan kun saan ladattua sen nettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti