maanantai 14. maaliskuuta 2011

Hupsista

Niin eli eilen unohtui päivitellä mutta päivitellään tänään eilisenkin edestä.
Eilen oli melko kevyt liikutus. Menin vasta seitsemän aikaa tallille ja siellä ei ollut enää ketään, hyvä sinänsä sai treenata rauhassa. Tehtiin koulutuuppausta ja treenasin samoja asioita mitä tein Jennan kouluvalmennuksessa eli taivuttelua ja sitten vielä lisäksi kokoamista.
Wallu kuunteli ûberhienosti ja meni koko ratsastuksen ajan todella kevyenä edestä, joka oli mahtava tunne. Herra kun ei aikaisemmin ole tajunnut että siihen kuolaimeen ei tarvitse tukeutua niin voimakkaasti. Mutta nyt tuntuu siltä kuin oltaisiin päästy suuuuuuri askel eteenpäin ratsastuksessa ja molemmilla on hyviä päiviä putkeen monta. Ratsastin melko kauan, nyt olen päättänyt liikuttaa ukkelia n.1½-2 tuntia päivässä. Kohti kesää pitää kuntoa rakentaa vielä lisää, talvi kun oli kylmä ja pimeä niin ei päässyt treenaamaan kesää varten. Mutta kohti uutta nousua.

Tänään menimme sitten pieniä ristikoita (tarkoitan, tooodella pieniä) ja sitten puomeja ja kavaletteja. Vähän selkäjumppaa. Ja tietenkin koulutuuppinkia. Wallu oli tänään myös todella hyvä, ehkä hieman laiska mutta se asia korjaantui laukkaspurteilla. Otimme vielä pari ravihyppyä eli ravissa esteelä (n.70cm) ja hupsvaan yli.  Erikalla kun oli ollut estevalmennus niin kivasti sai niitä käyttää. :)
Tänään oli myös iltatalli meillä, joten vietin sitten koko päivän tallilla, piti tehdä läksytkin JA ONNEKSI Jenna oli paikalla ja auttoi minua matikassa, Hänellä oli aluksi hankaluuksia kun heillä oli ollut matikan kirja ruotsiksi, no mitä pienistä yhteisaivoin selvitimme laskut ja sitten taas hommia jatkamaan.
Ikävä kyllä tallilla kaikki ei ole ok, sillä heinät on aivan mätiä ja homeessa -.- joten piti sitten syötellä omalle hepsulle omia kuivaheiniä ja muille sitten yrittää jakaa todella vähän säilöheinää ja muuten tallin kuivaheinää (ei muuten sekään ole kovin ravinteikasta, pelkkää kortta meilkeimpä) joten toivon mukaan pikkuhiljaa tulis paaaaaaaaaaljon parempaa heinää...

Huomen aamulla sitten on taas Robbyn estevalmennus, tititiii saas nähä miten tällä kertaa menee. Viimeksi kun meni niiiiin sûperisti :) Keskiviikkona on sitten taas kouluvalmennus ja viikonloppuna on sitten aluekatsaus, saas nähä hyväksytäänkö mut sinne. Tässä tämän viikon suunnitelmat.

Laittelen kuvia kun kerkiän, mahdollisesti jo huomenna.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti