lauantai 12. maaliskuuta 2011

Päivän tapahtumia taas voisin kertoilla.
Tänään oli eholla kisat, ja sinnehän me lähdimme suunnistamaan. Tänään lastauksessa kesti noi puoli tuntia ô.Ô mikä on outoa sillä kun ostimme Wallun, se meni aina todella nätisti traileriin, mutta nyt talven jälkeen on alkanut sikoilla lastauksessa. No lopuksi iskä sai sen kärryyn ja pääsimme lähtemään kohti mäntsälää. 
Olimme paikan päällä vähän ennen 12:sta ja jätin ukkelin syömään heinää kärryyn.  Menin katsomaan Erikan ja Nirvanan 80cm rataa, mutta tänään ei onnistunut. Katsoin loput 80cm ja menin kävelemään 90cm  radan joka oli todella helppo muistaa.. =) 

90cm viime vklp kisoista (5.3.)
Katsoin vielä muutaman 90cm  radan (hyppääjän) ja menin sitten hakemaan Wallua trailerista. Laitettiin kuntoon kisahoitajan kanssa ja jätin ukkelin sitten Jessikalle joka käveli sen kanssa sen aikaa kun menin katsomaan kisoja. Hain sitten ukkelin jotta voisin mennä verkkaamaan kentälle vähän ravia.

Wallu tuntui todella hyvältä joten päätin sitten käppäillä niin kauan kunnes pääsimme verkka-alueelle maneesiin. Ei siinä sitten kauaa mennyt ja päästiin sisälle. Otin muutaman hypyn ja poika pysyi todella rentona ja kuuliaisena. Laukkailin sitten melkein koko verkka-ajan jotta pojun lihakset lämpiäisi. 

Päästiin radalle ja jouduin laukkaamaan pääty-ympyrän pariinkin otteeseen sillä tuomarit eivät antaneet lähtömerkkiä (murrr..) eivätkä pistäneet kelloa käyntiin vaikka tervehdin KAHTEEN kertaan. No vihdoinkin sitte päästii ja poju hyppäs todella rennosti, kuitenkin niin että aika oli hyvä ja sitten valitettava yksi pudotus toka vikalla esteellä uusinnassa (sin. laine) tuli alas, Mutta oli oma moka sillä lähdin hyppyyn vähän ennen hevosta. 

Olin tyytyväinen ja poju sai porkkanan, sitten heppa taas Jessikalle ja minä menin kävelemään 100cm radan.  Sitten nopeasti pojun kyytiin ja verkkamaan. Otettiin taas pari hyppyä ja muuten paljon laukkaa eteen, koottua, eteen ja toooooooodella hitaasti :D Unohdin sitten radan kokonaan verkka-alueella ja piti nähdä pari rataa ja Jessika sitten kertoi minulle vielä esteitä.  Mentiin radalle ja tuli perusradalla sama laine alas. Mutta poju meni taas todella superisti. :) 

Sitten taas lastaus.. Tällä kertaa ei mennyt kuin 2 min ni poju oli traikussa.. Onneksi.. 

Eli kokonaisuudessa kisat menivät todella hyvin, vaikka tulikin kaksi alas, mutta 90cm 14.sija ja 100cm 11.sija.... Tyytyväisiä olemme =)
tässä vähän koitin rauhoittaa ukkelia riehumisen jälkeen


Kotona Wallu sitten sai PAAAAALJON pookanoita :) 

Huomenna sitten taas päivittelemään.. :) Laitan myös pian kuvia kunhan saan niitä ja videoita

ps.. Haluaisin uuden juoksutusliinan AGAIN, ku ukkeli päätti olla lihava ja nojata liinaan lastauksessa ja tsädäm se hajos ;(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti