tiistai 8. maaliskuuta 2011

Nyt alan päivittää useammin.. :)
Tänään aamulla oli estevalmennus joka meni iha PERFECTOO, r. oli tyytyväinen ja sanoi että tätä menoa voidaan mennä 100cm ja 110cm. Oli nähnyt eholla molemmat radat ja sanoi mitä piti korjata, ja että ensi viikonloppuna samat luokat.
Tämän päivän harjoitus oli rataharjoitusta jälleen.. Mentiin kymmenen estettä putkeen ja ne olivat noin 100cm. Aluksi oli ristikoita (isoja sellaisia ;o) ja sitten pystyjä yms. oksereita. Meillä oli hauskaa ja r. kertoi hauskoja tarinoita valmennettavistaan ja tapahtuneista asioista. Korjasi taas istuntaani, ja kertoi kuinka olen aina juuri ennen estettä lähdössä hyppäämään, mutta taas saatiin korjattua sitä. Käytiin vielä lopuksi käppäilemässä maastossa ihanassa säässä ja meitä vastaan ajoi ensiksi henkilöauto joka väistöi sellaiseen syvennykseen ja minä iloisena porhalsin ohi hitaasti maleksien. Sitten takaisinpäin tullessa vastaan tuli pakettiauto joka myös väisti meitä mutta sepäs peruutti niin kauan kunnes tuli leveämpi kohta ja kysyi mahdummeko tuosta, olin hyvin hämmentynyt että nykyään autoilijat ovat noinkjin ystävällisiä eivätkä vain aja 90km/h ohitse. Kiitin ja hymyilin niin että hymy uklottui melkein korviin.. :)
ps. Wallu ei pelkää enää hiiihtäjiä JEIJ !

No sitten taas jälleen kouluun, ja emma tuli sitten minua odottamaan että päästiin itikseen erikaa vastaan. Mentiin siitä sitten shoppailemaan Horse&Houndiiiin :) Siellä oli alennuksessa Kingslandin veluurihupparit, otettiin jokainen sellainen (emma muista!) ja sitten itse ostin vielä;
~ Kingslandin pipo (tumman sin.)
~ Kingslandin hupppari (sin. valk. pinkki raidallinen)
~ Kingslandin kisapaita (saman värinen kuin ^^)
~ ja tosiaan vielä sen Kingslandin veluurihuppari (tumman sin.)

Ja huhhuh että oli halpaa ô.Ô olin vaa nii ihana asiakas ni sain alennusta ;D Ja meitä palveli eräs henkilö ;)) M.B. hihiii mietittiin koko matka et ei voi olla totta mut joo :)
Sitten mentiin TEAM EEK kanssa itikseen shoppailee bling blingejä :D saappaisiin siis.
En vaan kehtaa laittaa niitä saappaisiin ku ties mitä r. sanois :D::D::: mitä ostaa uudet saappaat ni sit ehkä kehtais.

Huomenna kouluvalmennus, jeejeee. Saan vihdoinki mun jalan toimii ku Jenna pistää muhun vauhtia :D

Postailen lisääääää huomenna tai ylihuomenna tai sitä seuraavana päivänä.. Saa nähä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti