keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kouluvalmennus, synttärit mitä vielä?

Joops eli tnä mulla oli synttärit jeejee :) Vaikka niitä vietettiinkin jo sunnuntaina.
Koulussa oli mukavaa sain paljon onnitteluja ja muffinsssseja <3

Mutta sitten mua tultiin hakemaan koulusta ja piti mennä shoppaa hepalle vähän stresslessiä ettei matkustettaessa stressais poikaparka niin paljon.. Ja mukaan tarttui myös tälläinen, se oli omenanmakuinen ja oli ihan pakko itsekkin maistaa ja täytyy sanoa että HYVÄÄ OLI !! Mutta päätin sitten jättää sen hepalle..

Tänään oli myös kouluvalmennus, sanoinkin Jennalle että nonni sulla on hyvä mahdollisuus kiduttaa mua synttäripäivänä ja niinhän se tekikin.
Aluksi tehtiin pääty-ympyrällä paljon taivuttelua käynnissä, ja Jenna tiesi minun ongelmani ja hevosen ongelmat ja vielä sen miten korjaukset tulisi molemmille helpoiten korjattavaksi. Aluksi Wallu nojasi todella paljon vasempaan ohjaan, niinkuin ennenkin. Mutta tunnin loppua kohden se ei enää nojannut ollenkaan. :)
Myös onnettomuudesta johtuen Jenna pisti minut tekemään asioita paljon vasemmalla pohkeella ja kädellä.
Sitten ruvettiin tekemään samaa ravissa ja piti kevennällä samalla. Taivuteltiin vuorotellen ulos ja sisään ja Jenna korjasi istuntaani koko ajan suoremmaksi, oli muuten hankalaa. :D Sitten tehtiin kolmikaarista kiemurauraa ja täytyy myöntää että oli päässyt unohtumaan sekin :D Mutta no asioita palauteltiin mieleen, ja alkoi heppakin kulkea alla ihan mukavasti.
Sitten otettiin väliin laukkaa ja sitä sitten työskenneltiin. Vasemmassa suunnassa tuppautui välillä kaatumaan sisälle päin mutta korjattiin aina pohkeella ja vatsalihaksilla (kyllä, nekin alkoi pikkuhiljaaa työskennellä ja kuoriutuivat sieltä piilosta).  Sitten laukassa tehtiin samoja tavutuksia ja suuntaakin vaihdettiin välillä.
Sitten lopuksi tehtiin vielä ravissa ja laukassa avoa pitkillä sivuilla ja lyhyillä sivuilla koottiin.
Naurahdin pariin kertaan ku Jenna vaati laukassa avoa, ei me vain Wallun kanssa olla koskaa tehty mutta onnistui se sitten kuitenkin. :) On mulla hieno poika <3

Jenna oli todella tyytyväinen ja itsekin olin todella TODELLA tyytyväinen Walluun  ja *köhköh* itseeni. Käveltiin sitten loppukäynnit Erikan ja Nirvana aka Sepon kanssa.

Viikonloppuna sitten viimeistään tuun taas päivittelee :)
ja sitten vähän TEAM EEK:in kuvia :D
Wallu himoitsi kukkia

tässä se jo yritti syödä niitä
























ps. Wallukin söi ihan innolla sitä omenahärpäkettä, saas nähä onko huomenna jäljellä ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti