torstai 24. maaliskuuta 2011

shoppailua, luentoa..

Elikkäs elikkäs, eilen unohtui päivittelä mutta ei ollut oikein mitään päiviteltävää. Mentiin ukkelin kanssa maneesissa noin 45 minuuttia ja ihan pitkin ohjin käyntiä, ilman satulaa. Eli piti aluksi mennä maastoon mutta en kerennyt aikasin tallille niin ei enää pystynyt kun oli jo niin pimeätä..

Ostin eilen sitten ukkelille tavallisen muotoillun vyön, maksoi vain 45€ ja ihan nahkaa. Se on myös ihanan pehmeä sisäpuolelta. :) Poju tykkää varmasti. Ostin sitten vielä uuden juoksutusliinan, jo kolmannen vuoden sisään. Olisi kiva tietää miten ne aina rikkoutuu tai häviää. ô.Ô

Tänään oli sitten kouluvääntöä, Anni meni pojulla joten minulla vapaapäivä ja menin sitten äiskän kanssa porvooseen, sellaiselle luennolle missä sellainen fysioterapeutti mikä lie (?!?!?) kertoi hevosten anatomiasta ja lihaksistosta ja kaikenlaisesta. 

Oli melko mielenkiintoista ja tarttui matkaan sitten yksi Kingslandin huppari. Huppari oli todella mukava ja mielestäni sopii hyvin juuri näille keleille, että voi pitää toppaliiviä ja hupparia sen alla.

Kaiken lisäksi siitä sai vielä -10 rossaa alennusta. :))
Hyvä ostos siiiis.


Päästiin lähtemään kotiin tällä kertaa aikaisemmin ja käytiin sitten samalla tallin kautta, ukkelilla oli hyvin heinää ja heitin vielä omia heiniä hieman. Söi ihan tyytyväisenä.

Tallille oli saapunut myös minulle Muston takki, jeejee nyt vain pitää hankkia siihen brodeeraus. :)

Tein sitten tänään itselleni hyvän ruuan kun oli nälkä, siihen kuului lasagnea joka oli tosin valmista mutta pitihän se lämmittää. Sitten vielä lisäksi salaattia johon kuului; kanaa, homejuustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua ja salaattikastiketta joka oli caeser-salaattikastiketta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti