tiistai 29. maaliskuuta 2011

estevalmennus

Tänään oli sitten jälleen estevalmennus.

Robby piti sen ja Jenna tuli taas mukaan. Unohdin laittaa blingien päälle ripsaria (joo tiedän, en halua nolata itseäni) mutta ehkä se oli vain hyvä juttu sillä Robby käski meidän mennä suurempiin luokkiin.
Eli 100cm ja 110cm here we come !

Tunti meni ihan hyvin tänään, Wallulla oli hyvin energiaa mitä nyt välillä piti vähän kannustaa eteenpäin, mutta muuten poju oli sûper.

Tulimme aluksi ympyrällä hyvin pientä pystyä, melkeinpä kavaletin kokoista. Laukan piti olla tasaista mutta ei liian pitkää ja että hevonen oli ryhdikäs mutta rento. Tsädäm, meni hetki että se onnistui ja kun ei saanut mennä edellä menijän persiiseen kiinni niin se jo tuotti ongelmia hieman. Saatiin sitten kävellä jonka jälkeen tulimme linjaa missä oli pysty - okseri - pysty - okseri. Välit olivat 6m - 6½m - 9½m. Eli laukka oli sellaista rentoa tasaista ja väleihin tuli 1 - 1 - 2 askelta. Lopuksi Robby levensi koko ajan viimeistä okseria ja lopuksi se oli noin 1½ metriä leveä ja noin metrin korkuinen. Siinä tuli jo vähän sellainen fiilis että "Hei me lennetään!"

Jätimme sitten linjan siihen koska molemmilla meni niin hyvin. Sitten teimme ihan lopuksi pienimuotoisen radan. Mihin kuuluin pysty - okseri - pysty - okseri josta jatkettiin pystylle joka oli keskellä maneesia vinossa ja siitä toiselle pystylle joka oli samalla lailla mutta eri suuntaan ja siitä 5 askelta ja okseri.  Eli viimesten pystyn ja okserin väli oli kaareva.

Wallu oli sûper ja sitten menimme vielä loppukäynneiksi maastoon. Sitten kouluun jeejee.
Päivällä vietimme aikaa sitten Emman kanssa itiksessä. Lopuksi kyllästyimme ja menimme Emmalle. Oli hauskaa ;D...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti