maanantai 21. maaliskuuta 2011

Maastoilua ja lentämisiä

Meinasin tänään mennä suoraan koulusta jälleen tallille mutta siellä oli niin kylmä ja tuuli kovaa että päätin käydä kodin kautta laittamassa enemmän päälle ja vähän täyttämässä mahalaukkua..

Tulin sitten neljän aikaa tallille ja minut pyydettiin maneesiin. Siellä oli eräs tallimme poneista ja se käyttäytyi hieman huonosti :D.. Minut pistettiin selkään ja käskettiin hypätä muutama kerta pysty. Noh otin laukan ja menimme pystyn kerran, poni oli ihan OK. Vaihdoin suuntaa ja tällä kertaa oven kohdalle poni kääntyikin ovia kohti äkisti jolloin minulla petti tasapaino (liian lyhyet jalustimet) ja lensin suoraaaaaan pask*kärryjä päin. :DDd Oli sitten kiva nousta siitä, onneksi olin saanut käännettyä itseäni jonkin verran etten lentänyt ihan kokonaan sinne mutta kärryt kaatuivat ja kaikki levisi oven eteen. Saatiin päivän naurut.
Noh uudestaan selkään ja muutama korkeempi pysty yli ja sitten ratsastajan vaihto.

Laitoin Wallun kuntoon ja lähdimme maastoon. Tänään piti olla kevyt päivä ja ajattelin sitten tosissaan lähteä maastoon käppäilemään. Kun Husöseen vievä polku on vielä hiihtäjien vallassa täytyi meidän mennä ison tien kautta.
Tuuli tuiversi aika lailla mutta poju oli hieno ja käppäili ihan rauhallisesti, mitä nyt muutaman kerran säikähti lepattavia pressuja tai liian räikeitä postilaatikkoja.
Tulimme takaisin tallille ja olimme olleet maastossa noin tunteroisen, se siis riitti tälle päivälle. Menimme pelkkää käyntiä joten kummallekkaan ei tullut hiki eikä poju rasittunut muutenkaan. Takana kun oli melko rankka viikonloppu.

Minulla oli sitten vielä iltatalli, joten siinä vierähti päälle tunti heiniä jaellen ja hevosia sisään ottaen.
Onneksi nyt on hyvää heinää niin ei tule meidän pojalle enää ihottumaa. :)

Täytyy vielä sanoa että vasen kylki ja lapa ovat hieman kipeät päivän lennosta. :D Tuli myös mieleen että en ole tullut lähemmäs puoleen vuoteen lentäen alas.

Huomenna sitten taas Robbyn valmennus jeejee, saas nähä mitä keksitään ja lauantaina olis tarkotus mennä ehon kisoihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti