keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Estevalmennus ja kouluvalmennus

Noniiiin ja jälleen unohtui eilen päivittää mutta kerron nyt sitten tänään molemmat päivät.


Elikkä vas. ristikko ja oik. jumppa
Eilen aamulla kovaa vauhtia tallilla äiskän kyydissä ja nopeasti tarkistin ettei kukaan vain ole kerännyt esteitä maneesista pois. Siellähän ne vielä olivat ja sitten ei muuta kuin poitsu valmiiksi. Harjailin melko pitkään noin 20 minuuttia jonka jälkeen kamat päälle ja alkuverkkailemaan. Olin kävellyt melkein vartin kunnes Robby saapui ja sitten aloin ravailla ja tehdä laukkatyöskentelyä. Samalla Robby kasasi meille ristikon ja jumppalinjan.

Menimme aluksi todella pitkään ristikkoa joka oli n. 70cm
Sen jälkeen hyppäsimme jumppaa eri korkeuksilla ja katsoimme pääasiassa vain minun istuntaani ja käsien paikkaa. Jumppa meni todella mukavasti josta jatkoimme puomeille eli ristikko oli hajotettu ja sen tilalla oli puomit joiden välissä oli 17 metriä ja siihen piti mahduttaa 5 askelta. Hieman hankalaa minun pienelle ruunalleni jolla on GRANDE laukka. Mutta lopuksi siirryimme pelkkiin puomeihin jotka tuottivat minulle enemmän hankaluuksia kuin poitsulle joka yritti kuunnella minua..  


Päästiin usein viidellä mutta välillä tuli sitten mitä ihmeellisimpiä "puoliaskelia"  ja miniaskelia ja sitten välillä tultiin myös neljällä. Lopulta meillä meni tämäkin harjoitus suht hyvin ja sitten Robby halusi vielä tehdä minulle ja poitsulle laukkatyöskentelyä. Voin sanoa että rankkaa oli!
Noh, teimme aluksi pientä pääty-ympyrää hyvin kootussa laukassa ja piti saada poitsu kuuntelemaan kunnolla. Sen jälkeen koko uraa pitkin ja 3 laukkaspurttia joiden piti tapahtua silmän räpäyksessä ja taas 3 rauhallista ja koottua laukkaa ja uudestaan. Oli rankkaa molemmille mutta rankempaa minulle. Molemmat olivat aivan hiestä märkiä ja pääsimme lopuksi maastoon käppäilemään loppukäyntejä.

Sitten tämän päivän kouluvalmennus..
Teimme jälleen kerran taivuttelua ja pääty-ympyrällä avoa ja kaikenlaista. Samalla teimme myös tai no vahvistimme reagointia puolipidätteisiin ja taivuttelua samalla. Tätä teimme siis ravissa, laukassa ja hieman käynnissä.
Tämän jälkeen siirryimme raviin ja teimme kolmikaarista ja siinä myös paljon taivuttelua jopa vähän ylitaivuttelua jotta poitsu reagoisi oikein. Harjoitus meni mielestäni hyvin ja Jennakin kehui.

Sen jälkeen siirryimme laukka-avoihin jälleen ja tällä kertaa suoralla uralla. Oikeaan kierrokseen tämä suijui hyvin aluksi, suuntaa vaihdettaessa pari kierrosta meni myös hyvin. Jonka jälkeen jouduimme taas vaihtamaan suuntaa ja tällä kertaa taivuttamaan samalla vielä ulospäin. Hetkellisesti se sujui, molempiin suuntiin jopa. Mutta sitten Wallu ei jaksanut enää keskittyä ja alkoi tekemään ihan omia juttuja. Kyllä se välillä sitten kuunteli mutta mielestäni ei tarpeeksi. Jenna kyllä sanoi että meni oikein muy bien mutta naaah toivottavsati ensi kerralla paremmin. :)

Viikonloppuna laitan sitten lisää päivitystä, ellen jopa jo aikaisemmin. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti