sunnuntai 29. tammikuuta 2012

...

Lyhyt ja tylsä postaus, en jaksa kirjottaa.
Perjantaina menin Nellin kanssa pelloille vähän baanailee. Heti kun vaan päästiin pellolle, ensiksi upottiin ojaan ja toisella kerralla Walpero hyppi pystyy ku ei suostunu menee toiselle pellolle. Siinä aikamme pompittuamme pääsimme finally sinne ja siellä sitten mentiin lähes Wn mahaa myöten lumessa. Mentiin ravia vain ja käyntiä sillä yksi suoja putosi lumeen ja en halunnut kauheesti mitään hokin reikiä jalkoihin. Selvittiin kahdella naarmulla.

Lauantaina oli iltaratsastusta, eli siinä kasin-ysin aikoihin rattastelin maneesissa. Oli pari tyyppiä mun lisäks, ja yllätys yllätys menin gramaaneilla. Wn kaula ja sään ympärillä olevat lihakset on jo hieman kasvaneet ja näin ne tulee hyvin esille ja no nii.
Tehtii laukassa paljon töitä, en osaa kunnolla mennä laukassa gramaaneilla ku ne valuu ja valuu ja en vaa tajuu sitä juttua. Mutt' oli ihan hyvä laukassa vaikka välillä vähän kiihdyttelikin omia spurttejaan siellä sivuilla.

Sunnuntai oli kans vähä tällästä iltaratsastusta. Ihana ilma ulkona, ehkä vähän turhan kylmä.

Menin myös gramaaneilla tänään. Tehtiin enemmänkin ravitöitä ku laukkaa.

Otettiin vain pari laukkaympyrää ja siinä se.  Ravissa otin todella paljon ympyröitä ja suunnanvaihtoja.

Vasemmassa kierroksessa tein lähes koko ajan puolipidätteitä tai sitten jouduin "nostamaan" vasemmalla kädellä Wn päätä ettei kaadu sisälle. Tehtiin tätä aika kauan ympyrällä putkeen ja loppua kohden alkoi näkyä parannusta.
Vähän avoa vielä loppuun ja sittten finito. Melko kevyesti mentiin.

Huomenna ehkäpä maastoon? Tai kevyesti koulua ja sitten tiistaina pojoingg..

Adiôs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti