keskiviikko 11. tammikuuta 2012

päivitys nummero jotain

Dodiin tänään olin taas ratsimassa herra pipipään.
lounastauko joku aika sitten
Eilisestä vielä sen verran että meillä oli kävi hieroja hieromassa Wn ja sanoi että hyvin on pyöristynyt ja lihakset kasvaneet viime kerrasta (oiskohan siitä noin 2 kuukautta..)

Sitten häään sanoi että sään kohdalta vähän arka, itse olen saman huomannut, kun satula tuppaa harvoin vähän osumaan siihen kohtaan joten edessä on geelikarvaromaanin paluu. Eli saadaan satulaa nostettua ylöspäin niin ettei vahingossakaan osu kova runko säkään.

Se eilisestä. Tänään kun saavuimme Nellin kanssa tallille, alkoi tallirutiinit samalla tavalla kuin aina. Ensiksi lounastauko ja sitten vasta loput, eli hevoset. Meillä oli tänään siis oikea urheilijan ruokavalio daagen. Tuplajuustoateriat plussana, ahh namm. Sen jälkeen olo oli kyllä aikas noh, ei niin mukava.


Kun ruokailut oli saatu loppuun oli hevosten vuoro. Tänään menin sitten ilman satulaa. Piti mennä vähän kevyemmin ja kuulostella vähän hevosta. Miten toipuilee hieronnasta yms. Oli vähän tahmean / väsyneen oloinen.

Aluksi kentällä käveltiin noin puolisen tuntia jonka jälkeen menin maneesiin ja tein vähän raviväistöjä ja laukkaa molempiin suuntiin. Isoja ympyröitä ja rentoa laukkaa. Pyrkien kulkemaan rentona alhaalla. Myöskin niin ettei kauheasti heppa pakettiin ja laukkapiruetteja - tyyliin vaan vähän hölkyn kölkyn.
Lopuksi vielä kouluraipan kanssa käynnissä pohkeenväistöä ja sama sitten ravissa. Ravissa meinasi välillä vähän karata mutta sitten otettiin vain rauhallisemmaksi ja jatkettiin samaa.
Lopuksi vielä puoleksi tunniksi maneesi - kenttä vuorottelua eli käveltiin loppukäyntejä molemmissa.
Heppa onnistui myös potkaisemaan semmoista muovijakkaraa, en tiiä hajosko muttta kiva ääni kuului.

Saatiin myös Nellin kanssa porkkasäkki joten luvassa on makoisia ruokahetkiä ponnyilla.

Huomenna olis tarkoitus sitten vähän enemmän tuuppailla ja muistaa ottaa se karvageeliromaani mukaan.

Adiôs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti