tiistai 17. tammikuuta 2012

maastoilua

Tänään piti olla estevalkku, pimpelipom eipäs ollutkaan vaan se siirtyi torstai- aamuun.
Aluksi päätin kuitenkin mennä aamulla tallille mutta uni vei voiton. Koulun jälkeen sitten tallille ja noin puoleksi tunniksi maastoon. Ilman satulaa oli suunnitelma ja sen myös toteutimme. Selkään satulahuopa + karvageeliromaani ja pehmoinen juoksutusvyö joiden päälle tuli vielä enkkuviltti ja loimivyö että pysyy paikallaan

Käppäilimme golf-radan toiseen päätyyn vähän ravia ja sitten kun takaisin päin tulimme otimme paljon laukkaa. W oli todella pörheenä laukkaillessa mutta oli todella kevyt edestä ja kuunteli hyvin kun otin kiinni.
Ylämäissä tahtoi vähän kiihdyttää ja siihen annoin tilaisuuden jotta selkä vähän venyis.

Oli aivan ihanaa suoraan sanottuna, kuin jostain sadusta. Vähän jo pimeää, lunta sataa ja ilman satulaa, hevonen lämmitti ja aivan hiljaista tai no hevosen pörinä kuului mutta muuten.

Ihanan tunnelmamaaston jälkeen menimme maneesin. Tarkoitus oli olla siellä noin puolisen tuntia mutta jäin vähän jubailee Adan kanssa ja siiinä meni semmoinen tunti.

Eka puolituntia teimme pohkeenväistöä Wn kanssa ja seuraava puol tuntia meni valmentautuvaa kouluratsukkoa väistellessä ja käppäilessä ympäri maneesia. Eli ainakin hyvät loppukäynnit W sai.

Huomenna olis tarkoitus sitten varmaankin monessa eri askellajissa mennä pohkeenväistöä.

Se on nyt se juttu ja torstaina sitten pomppimaan.

Adiôs!

ps. lisäsin myös noille sivuille joissa on meistä tietoa niin kommentointivapauden eli niitä voi kommentoida, kysyä yms. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti