tiistai 3. tammikuuta 2012

luntaa

Mentiin Nellin kanssa tallille puol kahen aikaa ja heti lounastauolle. Päästiin sitten hevosten selkäänkin jossain vaiheessa, ensin piti mennä maastoon mutta päätimme vasta jälkikäteen mennä.

Maneesissa oli vain yksi ratsukko ennen meitä mutta yhtäkkiä sinne posahti muutama lisää. Pitkillä ohjilla kävellessäni taivuttelin ja pyrin saamaan Wn kävelemään pitkillä sivuilla täysin suorana. Viltti pois ja hieman ravia.

Ravailin ympäri maneesia ja tavoitteena pitää lähes koko ajan hevonen suorana. Tein paljon pääty-ympyröitä ja reilussa temmossa. (Kumpikohan se on tempossa vai temmossa??..)
Tein muutamia ravipohkeenväistöjä mutta ne menivät päin honkia kun ei päästy kunnolla menemään ja W yritti poikittaaa ja ei kuunnellut pohjetta ollenkaan. Jätettii se ja otin laukkaa. Laukassa teimme muutaman vaihdon molempiin suuntiin ja sitten vain niin sanotusti kuljin Wn mukana. Tein hetken aikaa vielä laukassa pohkeenväistöä tai miten se sanotaan ja todella hyvin kuunteli taas tässä vaiheessa.

Yritin väistellä vastaantulijoita ja yritin olla poissa tieltä. Täytyy sanoa että truu tuupparit ei oo kovin mukavia... Ainakaan ne jotka eivät katso eteensä ja valtaavat maneesin itselleen.

Vähän ravia vielä ja sitten kävelin niin kauan kunnes Nelli lopetti. Lähdimme lopulta maastoon. Menimme golf-radalle käppäilemään ja vastaan käveli tuttuja tallista jotka otimme mukaan. Pientä draamaa lukuunottamatta maasto meni ihan mukavasti ja oli kivan valosaa vaikka kello oli melko paljon kun oli lunta maassa.
Liikutusta tuli tältä päivältä noin kaksi tuntia mutta ensimmäinen tunti oli semmoista niin turhaa hömpötystä maneesissa.
Pitäähän sitä välillä olla huonojakin päiviä heposella. Nyt vain ootellaan että hieroja tulisi tällä tai ensi viikolla käymään niin saisi katsoa lihakset ja kaikista eniten mua kiinnostaa toi sselkä että missä kunnossa se on.

Estevalmennus perui tältä päivältä mutta Jenna lupasi pitää mulle semmoisen pienimuotoisen estetunnin perjantaina jotta päästäis vähän hyppää kun ei oo viel varmaa että onko ensi viikollakaan vielä Robbyn valmennusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti